Donatie Boeldag

Naar aanleiding van het 50e jubileum van de Boeldag werd Cinebat verrast met een donatie van 250 euro. Daar zijn we erg blij mee. Onder het genot van een borrel en hapjes werden op 29 december 2023 cheques uitgereikt aan alle geselecteerde doelen.

Wij willen deze donatie besteden aan drukkosten voor o.a. flyers, posters voor de te draaien films

Terugblik 2023

De Sinterklaasfilm was een groot succes, met 88 bezoekers die in de pauze van een lekkere snack genoten. Sinterklaas was ook present tot tevredenheid van alle bezoekers.

Veranderingen bij Cinebat in 2023

Cinebat was van de vorming van de stichting in 2010 tot nu toe een zelfstandige stichting, Maar nauwere samenwerking met de Stichting Cultuurhuus Braakhekke komt beide partijen ten goede. Vanaf januari 2023 is Cinebat een commissie onder de paraplu van het Cultuurhuus. De informatie over de films komt dan behalve in de digitale nieuwsbrief van Cinebat en de site van Cinebat, ook in het programma en in de nieuwsbrief van Braakhekke te staan en in de krant.

Onze eigen website, Cinebat.nl blijft actueel. Daar komt naast het programma ook weer meer uitgebreide informatie over de films op te staan.

Cinebat en Braakhekke gaan er samen op vooruit, en we kunnen doorgaan met het vertonen van mooie films.

12 januari 2023