De oprichting

Bij de wijk ideeën aanpak van de gemeente Deventer bij Cultuurhuus Braakhekke 25 maart 2009 kwamen twee groepen met eenzelfde idee, nl. ”het oprichten van een filmhuis”. Deze twee groepen besloten samen om dit te realiseren.

Filmhuis CINEBAT werd een stichting, die eenmalig financieel gesteund is door een bijdrage uit de wijkaanpak van de gemeente Deventer en het Oranje Fonds.

Op 12 maart 2010 tekenden de bestuursleden, Joanita Oud, Mariet Pluim, Mien van Houten, Truus Schiphorst, Agathe Maisuls en Antoinette van der Loos, voor Stichting filmhuis CINEBAT.

oprichting

1 reactie

  1. Beste mensen van Cinebat.
    Bij het speuren op internet kwam ik jullie filmhuis tegen.
    Wij willen in ons dorpscentrum een filmhuis gaan starten en willen jullie vragen om tips e.d. die kunnen leiden om dit ook in Schoorl te realiseren. Wij hebben vragen m.b.t. licenties en projectiemogelijkheden alsmede de aanvraag voor subsidies e.d.
    Misschien dat wij een keer contact met elkaar kunnen leggen om ter plekke de zaal te bekijken etc. In afwachting van jullie antwoord en alvast bedankt voor de aandacht. Namens dorpscentrum de Blinkerd te Schoorl ,
    Hans Stoop (bestuurslid)

Reacties zijn gesloten.

© 2020 Cinebat

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑