Datum: 18 maart 2017 – 18.15 uur

Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.? Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen.

Leuke grap van de meester (Jeroen Spitzenberger). Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij? Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.

Movieaddicts.nl over Meester Kikker
Samen met de cast, regisseur Anna van der Heide (o.a. Brammetje Baas) en het succesvolle kinderverhaal zijn alle ingrediënten aanwezig om een succesvolle jeugdfilm te maken. Meester Kikker weet dan gelukkig ook vanaf minuut 1 te overtuigen. Yenthe Bos speelt met verve de hoofdrol en is voor kinderen een herkenbare heldin. Eerlijk, vrijgevochten en zoals het kinderen van die leeftijd betaamd heeft zij altijd haar woordje klaar. Zij geeft zo op jonge leeftijd na haar leuke bijrol in Jack Bestelt een Broertje wederom haar visitekaartje af. Jeroen Spitzenberger speelt een hele leuke Meester Frans en het is ook niet raar dat kinderen met hem weglopen. Dankzij het special effects team en een goed inlevende Jeroen komen de transformaties van Meester Frans geloofwaardig en leuk over.

 

-> Bezoekinformatie