Zaterdag avond 25 april 2015 vierde Filmhuis CINEBAT haar eerste Lustrum en dat betekende groot feest voor jong en oud. De belangstelling was overweldigend en het bestuur heeft genoten van de grote opkomst.

De kinderen werden feestelijk onthaald met een mooi versierd én gevuld champagneglas. In de pauze van de kinderfilm Wiplala werd er getrakteerd op gratis ranja met iets lekkers en na afloop konden alle kinderen een coole verrassing afhalen bij pizzeria Bella Fiore in Bathmen.

jublileum_5_jaar

Om 20.00 uur liep de foyer alweer vol met avondgasten en werden diverse vrijwilligers door het bestuur van CINEBAT in het zonnetje gezet. Joanita stelde vragen aan de live aanwezige Suzan Boogaerdt, actrice uit de avondfilm ‘Dorsvloer vol confetti’. Zo kreeg het publiek een indruk van het reilen en zeilen in de filmwereld. Er volgde een toost op het eerste lustrum en waren er petit fours, bereid door Jootje van Bakkerij Nijkamp en hapjes, verzorgd door Cultuurhuus Braakhekke. Afsluiting van de avond met de inmiddels bekende bitterballen. Filmhuis CINEBAT kijkt terug op een bijzonder geslaagd eerste lustrum.