Datum: Zaterdag 21 januari 2023, 20.30 uur

Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig: de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen.

Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt komt Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren ook zelf eens hulp toe te laten, omdat ze de hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Deze film krijgt maar liefst 4 sterren van de  Volkskrant. Een kleine passage uit de recensie van de Volkskrant:

Tijdens de eerste ‘Ladies Nights’ oogstte de film zowel lof als verwondering: was dit niet te zwaar voor zo’n romantische komedie? Maar het voegt iets toe aan de formule. Soof slaat geen echt nieuwe paden in binnen het stramien van het genre, maar wordt wel bevolkt door net wat menselijker personages. En die worden gespeeld door uitstekende acteurs, zoals Van Huêt, of Anneke Blok als Soofs moeder, en uiteraard hoofdrolspeler Lies Visschedijk; haar past de Soof-huid zo goed dat ze al genoeg heeft aan een blik of een flardje intonatie om een scène iets op te tillen, of te laten kantelen.

-> Bezoekinformatie