Grote opkomst bij afsluiting filmseizoen CINEBAT

Tijdens de Franse filmavond op 18 juni,  georganiseerd door enthousiaste CINEBAT vrijwilligers,  genoten vele bezoekers van de (gratis) Franse hapjes en wijn.

franse_avond_compilatie2

Filmhuis CINEBAT uit Bathmen sloot dit seizoen op een verrassende wijze af.  Aan het einde van een goed filmseizoen organiseerde CINEBAT  een extra filmavond en het thema was Frankrijk.  Op deze manier wilde CINEBAT nieuwe bezoekers lokken en zijn trouwe bezoekers bedanken. Voor deze avond was het Cultuurhuus Braakhekke omgetoverd in Franse sferen . Bij de ingang stond de crêpekraam Vive la Crêpe uit Warnsveld en er klonken Franse chansons. De bezoekers  kregen gratis koffie en crêpes aangeboden en voor €5,- konden ze naar de Franse komedie ‘Comme un avion’ kijken.

In de pauze waren er diverse Franse hapjes (weer gratis) bereid door enkele Bathmense ondernemers; bakkerij Philips, kaaswinkel  Kloas in’t Hof en slagerij Linker. Bij deze hapjes serveerde Cultuurhuus  Braakhekke de passende Franse wijn en speelde accordeonist Wim Wiltink Franse muziek.  Er heerste een gezellige sfeer en zowel de bekende als nieuwe bezoekers waren zeer positief over de Franse filmavond. CINEBAT kijkt dan ook terug op een geslaagde afsluiting van het filmseizoen 2015-2016.